Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης σε Πάτρα

Η εκστρατεία Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη “Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου” συνεχίζεται στην Πάτρα. 17 πόλεις… όλη η Ελλάδα ένα!

Η Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης σε Πάτρα είναι η συνέχεια της εκστρατείας μας ενάντια στην κατάθλιψη!

Ο Σταμάτης Μαλέλης σε προσκαλεί στην Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης για την κατάθλιψη με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου» την Κυριακή 17 Μαΐου στην Πάτρα.

Η κατάθλιψη είναι γένους θηλυκού; Ο έρωτας αποτελεί διέξοδο;

Μπορεί ο μαύρος ήλιος της ψυχής μας να χλομιάσει μπροστά στην ελπίδα της ανατολής;

Η συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας της ηρωίδας, Ρίτας, μιας πετυχημένης γυναίκας που όμως αδυνατεί να χαρεί τη ζωή, μπλεγμένη στα δίχτυα της κατάθλιψης, θα δοθεί από τον ίδιο τον Σταμάτη Μαλέλη στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», από τις εκδόσεις Μίνωας.

Ο Σταμάτης Μαλέλης, ανοίγει την καρδιά του και μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες αλλά και την λύτρωση που φέρνει η αγάπη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φωτίσει με ελπίδα τις καρδιές των ανθρώπων που υποφέρουν από τη μάστιγα της εποχής, να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους και να αντλήσουν δύναμη για να πολεμήσουν και να νικήσουν την κατάθλιψη.

Την Κυριακή 17 Μαΐου, στις 18:30, σε περιμένουμε στο Θέατρο Λιθογραφείον, στην οδό Μαιζώνος 172Β & Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1AR9Fev για να λάβεις δωρεάν την πρόσκληση σου.

Σας περιμένουμε!

(31948)